Kalender & Aktiviteter

Nyheder

Velkommen til vores aktivitetskalender!

Log ind på Enduroklub Danmarks aktivitetskalender - Klik her

Formålet med oversigten er at give et bedre overblik over de aktiviteter og arrangementer klubben tilbyder, og det er her du tilmelder dig de forskellige klubaktiviteter og arrangementer.

Du logger ind på vores aktivitetskalender via ovenstående link - første gang du logger ind vil du blive bedt om at oprette dig som bruger. Alle kan oprette en profil - også dem der endnu ikke er medlemmer.

Der er oversigter fordelt på: Dag, uge og måneder, samt en oversigt over de arrangementer du har tilmeldt dig.

Du vil kunne læse de nødvendige informationer under hvert enkelt arrangement i kalenderen.

Hvis du ønsker at tilmelde dig et aktivitet eller et arrangement, så klikker du på aktiviteten og en menu vil komme frem og guide dig igennem din tilmelding. Hvis du ikke har noget licensnummer, så skriver du "søger".

Du kan afmelde et arrangement igen, ved at gå ind på arrangementet og klikke på ikonet nede i højre hjørne (teksten "rediger" kommer frem) - herefter kan du gå ind og redigere eller annulere din tilmelding.

Til visse arrangementer vil der være en begrænsning på deltagerantallet på grund af plads eller støjforhold, og det kan ses på hvert enkelt arrangement. Hvis et arrangement er overtegnet kan du ikke tilmelde dig, men du kommer automatisk på en venteliste.

Det er også muligt at se hvor mange og hvem der har tilmeldt sig en aktivitet.

DM arrangementer og lignende kræver online tilmelding på DMU's hjemmeside - Klik her