Klubben

Enduroklub Danmark (EDK) blev stiftet i 2010 og tæller idag mere end 85 medlemmer. I EDK arbejdes der målrettet på at fremme enduro- og trial sporten i Danmark og der satses både på bredde og elite.

EDK råder over et fast Enduro spor i Faxe og et fast Trial spor i Allerød, og har hvert år over 30 træningsdage i kalenderen. Udover utallige træningsarrangementer er EDK også aktive løbs arrangører og afholder hvert år mindst en afdeling af det officielle Danmarks mesterskab i Enduro.

Klubbens Bestyrelse:

DMU's Enduro reglement 2015

Læs reglementet - Klik her

Trænings ledere:

Under enhver træning skal der være en ansvarlig træningsleder med godkendt DMU træningsleder licens.

I kalenderen kan du se hvem der vil være ansvarlig trænings leder for et specifikt arrangement – har du spørgsmål til en træningsleder, er du velkommen til at kontakte vedkommende – EDK træningsledere:

Navn Telefonnummer Email

Danske Bank

Registrerings nummer: 1551

Konto nummer: 10817153

Klub kontingent:

Årskontingentet for 2015 er på 500,- hvoraf de 200,- går til medlemskab af Danmarks Motor Union.

Kontingentet indbetales på EDK’s konto ved bankoverførsel.

Husk at oplyse navn, telefonnummer og e-mail adresse i besked til modtager.

Kontingentet betales pr. 1 Januar 2015.

Trænings afgift og trænings årskort:

Det koster 100.- pr. gang at træne på klubbens spor.

Trænings afgift betales kontant til træningslederen.

Alternativt kan man købe et træningskort, der dækker en hel sæsons træningsudgifter - prisen er: 400,-

Trænings årskort, betales pr. 1. marts 2014 - beløbet indbetales på EDK’s konto.

DMU Enduro Licens:

Du skal have en gyldig DMU licens for at kunne trænes og deltage i løb - for pris information - Klik her

DMU's sportsudvalg:

Informationer angående DMU's sportsudvalg kan findes her.

Formandens beretninger:

• Læs formandens beretning for 2010 her.
  • Læs formandens beretning for 2011 her.
  • Læs formandens beretning for 2012 her.
  • Læs formandens beretning for 2013 her.
  • Læs formandens beretning for 2014 her.

Klubbens økonomi:

Se klubbens regnskab for 2012 - klik her